4 Σχεδιασμοί κουζίνας που θα ερωτευτείς!

4 Σχεδιασμοί κουζίνας που θα ερωτευτείς!

Πιο κάτω θα δεις 4 τύπους κουζίνας που θα σε κάνουν να ονειρευτείς.

Λένε ότι η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή και όταν πρόκειται για το σχεδιασμό της κουζίνας, αυτό σίγουρα ισχύει. Δεν υπάρχει πλέον ένας «τυπικός» σχεδιασμός κουζίνας. Όλοι θέλουν μια προσαρμοσμένη εμφάνιση που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους και στις προσωπικές προτιμήσεις της δικής τους οικογένειας. Τα σημερινά νέα σχέδια κουζίνας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα στυλ και ανέσεων για όσους δημιουργούν έναν εντελώς νέο χώρο. Ενώ μια πλήρης αναδιαμόρφωση της κουζίνας μπορεί να μην είναι στις κάρτες για όλους, υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορούν να ενσωματωθούν σε μια υπάρχουσα κουζίνα για να πάρουν μια νέα εμφάνιση. 

Πιο κάτω θα δεις 4 τύπους κουζίνας που θα σε κάνουν να ονειρευτείς.

The Goldish One 

goldish


Σίγουρα ασυνήθιστη, αυτή η κουζίνα διαθέτει πάγκο στις αποχρώσεις του χρυσού σε συνδυασμό με μαύρο πάγκο εργασίας, που δημιουργούν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό. Μαζί δημιουργούν μια κομψή κουζίνα που εκτείνεται στις παραδοσιακές και σύγχρονες σφαίρες του σχεδιασμού. Το στιλ των ντουλαπιών και η λεπτομέρεια του ξύλου τους με μεταλλικές πινελιές είναι ένα νεύμα στο παρελθόν. Εγώ ήδη την ονειρεύομαι! Εσείς;


The Multiple Islands

multiple islands


Μερικές φορές η διάταξη ενός χώρου θα καθορίσει την εμφάνιση της κουζίνας σας όπως αυτή. Αντί για πολλά ντουλάπια γύρω από πολλές πλευρές του δωματίου, μία ιδέα είναι αυτή των πολλών νησίδων κουζίνας. Αυτό το παράδειγμα ενσωματώνει έναν μόνο τοίχο με ενσωματωμένα στοιχεία, ενώ η μέση του δωματίου είναι γεμάτη με δύο ξεχωριστά νησιά. Ο πρώτος πάγκος περιλαμβάνει έναν νεροχύτη και την ηλεκτρική κουζίνα, ενώ ο δεύτερος διαθέτει αρκετό χώρο προετοιμασίας φαγητού αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οικογενειακό πρωινό, ένα γρήγορο σνακ ή ένα μέρος για ποτό με φίλους. Όλος ο χώρος είναι κομψός χάρη στην έλλειψη λαβών και υλικού.

The Low Profile

low profile


Πολλά σχέδια κουζίνας γεμίζουν τους τοίχους από το δάπεδο μέχρι την οροφή σε μια προσπάθεια να συσκευάσουν όσο το δυνατόν περισσότερη λειτουργία και αποθήκευση στο χώρο, αλλά υπάρχουν και άλλες κομψές επιλογές. Αυτή είναι μία πολύ ευρύχωρη και λειτουργική διάταξη κουζίνας με χαμηλό προφίλ. Ναι, υπάρχει μια μονάδα ντουλαπιών ψηλότερα στον τοίχο, αλλά ο υπόλοιπος χώρος είναι ανοιχτός στις πλευρές και ορίζεται από την ευρεία χερσόνησο που εκτείνεται. Ο νεροχύτης είναι ενσωματωμένος στον πάγκο που βρίσκεται κάτω από όλα τα ντουλάπια. Όλος ο χώρος φαίνεται χωρίς περιορισμούς και πολύ ανοιχτός - ένα ιδανικό σενάριο εάν έχετε παράθυρο με μια πολύ όμορφη θέα. 

The White Lover

white lover


Μερικοί trendsters λένε ότι οι λευκές κουζίνες έχουν την τιμητική τους. Τα φωτεινά, λευκά και καθαρά επενδυμένα ντουλάπια είναι υπερυψωμένα και τονίζονται με μικρές λεπτομέρειες γκρίζου. Εάν το γκρίζο δεν είναι το χρώμα σας, σχεδόν κάθε απόχρωση θα λειτουργούσε με την ίδια μαγεία στο χώρο. Το σίγουρο είναι ότι μια τέτοια κουζίνα σου φτιάχνει την διάθεση κάθε φορά που μαγειρεύεις. 
Κάθε μία από αυτές τις κουζίνες είναι γεμάτη έμπνευση και ιδέες για το σπίτι σας. Εάν ανακαινίζετε πλήρως ή χτίζετε μια νέα κουζίνα, μπορείτε να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας από το μηδέν. Διαλέξτε τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας - και απολαύστε την κουζίνα. Μην ξεχνάτε άλλωστε η κουζίνα είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους στο σπίτι σας! Δώστε σημασία.